knehtilän tila

Hyvinvointi

Hyvinvointihetki

Knehtilässä järjestetyn kokouksen yhteyteen on mahdollista yhdistää toiminnallinen hyvinvointihetki tai luento valitsemastanne aiheesta. Kokonaisuus voi kestää 1-4h teidän valintanne mukaan. Hyvinvointihetki tarjoilee mahdollisuuden pysähtymiseen ja rentoutumiseen mahdollistaen hengähdystauon kiireen ja aistiärsykkeiden keskellä. Hyvinvointihetki voi sisältää esimerkiksi luennon valitsemastanne aiheesta, meditatiivisen metsäkävelyn, lempeää liikettä keholle ja loppurentoutuksen joko laavulla tai kokoustilassa. Hyvinvointihetkessä koette uuden kokeilemisen iloa ja rohkeutta, palaatte töihin entistä wirkeempinä ja monta uutta asiaa rikkaampina. Saatte mukaanne myös hyvää tekeviä työkaluja, joilla ennaltaehkäistään uupumista ja muita työperäisiä sairauksia.

Yhteistyökumppaninamme toimii Wirkee Oy.

Heidän palveluihinsa voitte tutustua osoitteessa www.wirkee.fi.

 

 

Toiminnalliset hyvinvointihetket 1-4h

Hyvinvointihetki sopii yrityksille, työyhteisöille, johtoryhmille ja organisaatioille, joissa halutaan aidosti tukea jäsenten/työntekijöiden hyvinvointia ja kehitystä.

Hyvinvointihetki tarjoilee mahdollisuuden pysähtymiseen ja rentoutumiseen mahdollistaen hengähdystauon kiireen ja aistiärsykkeiden keskellä. Nyt on lupa pysähtyä ja vetää henkeä, nauttia hiljaisuudesta ja luonnon rauhasta.

Rentoutuminen voidaan tehdä sisätiloissa tai luonnossa/metsässä. Rentoutuksessa pysäytetään kehon ja mielen toiminnot unohtuen täysin hyvän olon tunteeseen. Rentoutus voi olla esim. kävelymeditaatio luontoon tai voimaannuttava rumpurentoutus nuotiotulilla tai yhtä hyvin voimme peitellä teidät lämpöisten peittojen alle lepäämään lempeiden sanojen saattelemana.

Tarjoamme hetkeen lempeää liikettä joko istuen tai alustan päällä lattialla. Teidän ei tarvitse osata mitään etukäteen. Tavoitteena ei ole suoriutua tai verrata itseään vieruskaveriin, vaan täysin vapaasti keskittyä liikkeen synnyttämään hyvän olon tunteeseen.

Hyvinvointihetkessä koette uuden kokeilemisen iloa ja rohkeutta, palaatte töihin entistä wirkeempinä ja monta uutta asiaa rikkaampana. Yhdessä tekeminen lisää työntekijöiden arvostusta ja luottamusta. Saatte mukaanne myös hyvää tekeviä työkaluja, joilla ennaltaehkäistään uupumista ja muita työperäisiä sairauksia.

Hyvinvointiluennot ja webinaarit 1h

Valittavana on seuraavat aiheet:

  • Kokonaisvaltainen hyvinvointi: Miksi alkaa huolehtia omasta elinvoimasta jo tänään?
  • Safkat kuntoon: Syömällä lisää wirkeyttä päiviin
  • Liikettä päiviin: Mistä motivaatio, aika ja voimavarat liikkumiseen?
  • Rauhoita hermostosi, rentouta mielesi ja palaudu paremmin
  • Itsensä johtaminen
  • Vastaisku tehokkuutta ihannoivalle suoritusyhteiskunnalle: näin opit suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin ja armollisemmin
  • Mielenrauhaa ja tasapainoa tunnesäätelyn avulla
  • Pysyvän muutoksen abc – näin onnistut tavoitteidesi saavuttamisessa

Wirkeempinä työntekijät oppivat myös kuuntelemaan ja johtamaan itseään paremmin, mikä taas kasvattaa yrityksen henkistä pääomaa ja kilpailukykyä. Hyvä olo ja hyvinvointi kuuluu kaikille.

Kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja räätälöimme hyvinvointihetken tai -luennon juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

 

Ota yhteyttä!

Minna, Knehtilän emäntä
+35840 561 9797 
minna.knehtila@gmail.com